הונולולו
על הטיקי בר הראשון בארץ, שנקרא הונולולו, אחראים המיקסולוגים המוכרים יותם שילה ומוש בודניק (ספייסהאוס ודאבל סטנדרט) ובהתאם לקונספט,
המקום מציע את המגוון הגדול ביותר של סוגי רום בארץ.
הרום משולב פה במבחר רחב של קוקטיילים, ולצידם מוגשים גם שלל מיצי פירות אקזוטיים מתובלים כמו פפאיה, קוקוס או אננס, וכמובן תפריט אוכל שכולל את מנת הפוקי מהוואי לצד אופציות אסייתיות ומקסיקניות.
המקום מעוצב בהשראת האיים הפולינזיים עם שלל אביזרים, קרמיקה, פסלים ועיטורים – אז אם אתם אוהבים קצת שואו עם האוכל והקוקטיילים שלכם, אתם ללא ספק תקבלו אותו כאן.